7 C
Radviliškis
2024 / 04 / 28

Horoskopas balandžio 1 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Kiekvienas pokalbis, kuriame dalyvausite, išvirs į ginčą. Ir pykčio jame bus pakankamai. Ko gera, šalinimasis bet kokios kompanijos iš jūsų pusės būtų mažiausia blogybė.

- Reklama -

JAUTIS
Šiandien gausite mielą kvietimą vakarui. Priimkite jį. Šiek tiek paįvairinti pastaruoju metu jau spėjusią supilkėti kasdienybę jums būtų visai ne pro šalį.

DVYNIAI
Kiek įmanydamas stenkitės užbėgti už akių artėjančiai audrai. Jau ir taip esate gerokai uždelsęs. Situacija gali tapti visiškai nevaldoma.

VĖŽYS
Susitaikykite su netikėtai užgriūsiančiomis komplikacijomis ir jokiu būdu nesielkite skubotai ar nervingai. Galų gale nenutiks nieko tokio, dėl ko vertėtų gadinti sau nervus. Patausokite save.

LIŪTAS
Šiandien jums vertėtų pasirūpinti savo dvasiniu komfortu. Svarbus ir seniai lauktas, o gal atvirkščiai, visai neplanuotas ir netikėtas pokalbis padės jums pasijusti kur kas saugiau.

MERGELĖ
Ant jūsų rašomojo stalo susikaupė tiek visko, ką reikėtų sutvarkyti dar šiandien iki vakaro. Darbo turėsite daugiau nei norėtumėte turėti penktadienį. Kolektyviniai projektai seksis kur kas geriau nei individualūs.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Neleiskite išsikeroti įtarumui ir nepasitikėjimui, žaiskite atviromis kortomis. Aplinkiniai neketina jumis pasinaudoti ar jūsų išduoti. Jei jums atrodo kitaip, greičiausiai tai tik jūsų problema.

SKORPIONAS
„Įgyvendinkite šiandien savo slaptą norą. Žvaigždės jums labai palankios, nepraleiskite progos. Teneapkartina jūsų dienos klausimas „O kiek man tai kainuos?”.”

ŠAULYS
Kiekvieną iššūkį priimate kaip likimo skirtą. Nuobodžiauti šiandien jums tikrai neteks – likimas bus nusiteikęs žaismingai… Kuo įvairesne veikla užsiimsite dieną, tuo ramiau miegosite naktį.

OŽIARAGIS
Elgiatės protingai, jei leidžiate įvykiams rutuliotis savaime. Reformos, juolab greitos ir primestinės, šiuo metu apskritai nieko gero neatneš. Nesibaiminkite, kad išleisite iš rankų iniciatyvą – susigrąžinsite ją kada panorėjęs.

VANDENIS
Šiandien jūsų laukiančio pokalbio metu jūs paliesite būtent tą temą, kuri jau seniai jums neduoda ramybės. Išsiklausinėkite viską tiksliai ir smulkiai. Pašnekovas žino daugybę jums įdomių dalykų, kad ir ką jis sakytų.

ŽUVYS
Nesitikėkite staigių permainų ir juo labiau – pergalių. Jus užgriuvusius sunkumus įveiksite žingsnelis po žingsnelio. Stebuklo nebus, tik sunkus darbas.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Lietuvoje viename ūkyje buvo nustatytas itin patogeniško paukščių gripo židinys

Netrukus po to, kai 2023 m. gruodžio mėnesį Marijampolės savivaldybėje esančiame ūkyje buvo nustatytas itin patogeniško paukščių gripo (LPPG) židinys, importo ribojimus lietuviškai produkcijai...

Tik 15 minučių, ir jūsų mėsos patiekalai bus dar skanesni – išnaudokite šias pigias rudenines uogas

Tiems, kas ilgisi vasarinės uogų gausos, nusiminti neverta – spanguolių sezonas jau pačiame gražume. Šios nedidelės raudonos uogos yra pigus vertingų medžiagų užtaisas, o...

Gydytoja dietologė pataria, koks maistas gali padėti išvengti onkologinių ligų

Mityba daro įtaką ne tik mūsų kasdienei savijautai, bet ir tam, kaip jausimės po kelerių ar net keliolikos metų. Įvairios ligos, taip pat onkologinės,...

Audrų sukeltos žalos vasarą siekia milijonines sumas: kaip apsaugoti savo turtą?

„Lietuvos draudimo“ žalų išmokų duomenys rodo, kad vasaros metu padidėja tikimybė sulaukti didelių audrų ar kitokių gamtos stichijų, kurios padaro didelės žalos žmonių turtui....

Gydytoja paaiškino, kaip atliekamos ryklės krioterapijos procedūros: trunka iki valandos, o rezultatai – ilgalaikiai

Lėtinėms ryklės ir tonzilių ligoms bei apsunkintam kvėpavimui gydyti daugelį metų yra pasitelkiamos skausmingos chirurginės procedūros. Tačiau vis labiau populiarėjantis gydymas šalčiu pacientams žada ne tik mažiau diskomforto, bet ir greitesnį gijimą. Vilniaus „Kardiolitos...

ORAI: Penktadienį daugiausia nedidelis lietus, galima perkūnija

Penktadienio naktį kai kur trumpi, daugiausia nedideli krituliai, vyraus lietus. Vėjas vakarų, pietvakarių, 6–11 m/s. Daugelyje rajonų šalnos 1–6 laipsniai šalčio, vietomis žemiausia oro temperatūra 0–5 laipsniai šilumos. Dieną vietomis trumpas, daugiausia nedidelis lietus,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS