15 C
Radviliškis
2024 / 05 / 18

Astrologinė prognozė balandžio 2-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Pasistenkite nuo pat ryto negadinti nuotaikos aplinkiniams. Jeigu kitus labiau gerbsite, tai ir patys įgysite daugiau autoriteto bei palankumo. Verčiau pamirškite tuščiagarbes ambicijas ir ramiai siekite prasmingų tikslų.

- Reklama -

JAUTIS. Nebloga diena smulkių klaidelių taisymui tiek studijų, tiek kitose srityse. Verta kreiptis į įtakingus asmenis, teisininkus, specialistus ar užsieniečius, tvarkyti kelionių dokumentus, ruošti publikacijas, užsiimti švietimu.

DVYNIAI. Mintys daugiausiai suksis apie finansinius įsipareigojimus, artimus žmones. Regis, skaičiuoti ir taupyti vers asmeninio gyvenimo, namų pertvarkymo ar kitokių pokyčių planai.

VĖŽYS. Iš ryto nelabai seksis bendrauti. Negalėsite pakęsti jokios kontrolės. Visgi sparčiai augs noras draugiškai bendradarbiauti, sakyti komplimentus, pritaikyti naujoves ir t. t. Galbūt ruošitės kelionei. Jeigu jau keliaujate, intriguos įdomios pažintys.

LIŪTAS. Jeigu rimtai dirbate, džiaugsitės greitai atlikę darbus ir galintys rinktis kokybišką laisvalaikį. Galimas svarbus pokalbis su potencialiu darbdaviu. Neužsimokite daugiau, nei leidžia galimybės.

MERGELĖ. Šiandien jūsų patrauklumas labiau išryškės, sulauksite komplimentų. Regis, nepagailėjote laiko ir pinigų savo įvaizdžio gerinimui. Galite būti įvertinti ir jūsų vaikų gabumai ar gerosios pastangos.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Jeigu neturite ypatingų siekių ir norų, ši diena nenuvils. Kasdienybės rutina nevargins, o plaukimas pasroviui leis patirti mažiau įtampos. Turbūt užsuksite į grožio saloną arba užsiregistruosite kosmetinei ar sveikatinimo procedūrai.

SKORPIONAS. Sėkmė priklausys nuo jūsų vikrumo ir iškalbos. Užtaisysite atsivėrusias spragas svarbiuose santykiuose, jeigu sugebėsite prisipažinti klydę, nebuvę nuoširdūs ir pan. Tokiu atveju galbūt išgirsite svarbių atsivėrimų, meilės žodžių.

ŠAULYS. Tikėtina, kad pavyks pakreipti įvykius norima linkme. Galbūt vertėtų išsiaiškinti savo finansines perspektyvas ir tartis su artimu žmogumi dėl aktualių turtinių reikalų.

OŽIARAGIS. Rytinę įtampą netrukus turėtų pakeisti žymiai optimistiškesnis nusiteikimas. Regis, pradžiugins kažkieno ištartas komplimentas, įvertinimas. Galbūt realizuosis kai kurios jūsų viltys.

VANDENIS. Nebloga diena, jeigu galite sau leisti neužsiimti rimtais darbais ir plaukti pasroviui. Tai, kas galėtų įvykti įkvėpimo, idealizmo dėka ar tiesiog atsipalaidavus, turbūt įvyks ir nudžiugins. Tausokite sveikatą.

ŽUVYS. Šiandien geriausiai seksis pasireikšti ne dalykinėje, o visuomeninėje veikloje ir bendraminčių kompanijoje. Palanku demonstruoti savo pasiekimus, privalumus. Tai padės pelnyti palankumą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Savaitgalis – eismo įvykių, palyginti, nedaug, tačiau žmonių aukų neišvengta

Lapkričio 13–15 d., penktadienį–sekmadienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Žuvo 3 eismo dalyviai (32-ejų pėsčioji, krosinį motociklą vairavęs...

Kol kiti lygina, „Iki“ pigina: 4 dienas tūkstančiams maisto produktų – net 40 proc. nuolaida

Jei norite sutaupyti ir Kalėdas pasitikti pigiau, tai dar nereiškia, kad šventinį stalą reikalinga ruošti vien iš keliolikos atrinktų, vargiai derančių, tačiau gausiai reklamuojamų...

Su pavasariu sugrįžo ir primirštas iššūkis vairuotojams – akinanti pavasarinė saulė

Šiemet pernelyg neužtrukęs pavasaris džiugina saulėtomis dienomis. Tačiau saulė gali ne tik praskaidrinti nuotaiką ir pakviesti daugiau laiko praleisti lauke, bet ir kelti pavojų....

Savaitės eismo įvykių apžvalga, žuvo 1 žmogus

Per savaitę, balandžio 28–gegužės 4 d., penktadienį–ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 45 eismo įvykiuose žuvo 1 žmogus (keturračio motociklo vairuotojas), 47 sužeisti, tarp jų 9 nepilnamečiai...

Kai norisi sutaupyti: viena gudrybė daržovių ir vaisių patiekalais leis mėgautis pigiau

Šaldytų maisto produktų laikymas šaldiklyje užtikrina šviežumo ir maistinės kokybės išsaugojimą bei prailgina galiojimo laiką. Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė pažymi, kad šaldymas – tai toks konservavimo būdas, kurio metu maisto produktuose išlieka daugiausiai...

Stabdomas galimybių paso taikymas, daugiau dėmesio skiriama individualioms apsaugos priemonėms

Šiandien Vyriausybė nutarė sustabdyti galimybių paso galiojimą. „Galimybių pasas buvo veiksminga pandemijos valdymo priemonė, suteikusi galimybę veikti verslo ir prekybos įmonėms, paskatinusi skiepytis ir padėjusi mums visiems išvengti dar vieno karantino,“ – pažymėjo Ministrė Pirmininkė...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS