0 C
Radviliškis
2024 / 10 / 06

Astrologinė prognozė gegužės 17-ajai, penktadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tikėtini dalykiniai, ūkiniai rūpesčiai, kils nerimas dėl sveikatos. Su aplinkiniais vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie neduoda ramybės. Nieko baisaus, jei sulauksite kritikos, nepritarimo. Net ir tokiu atveju jūsų suvokimas prasiplės.

- Reklama -

JAUTIS. Jeigu norite finansinio stabilumo, rimčiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. O jei trokštate laisvai mėgautis romantika, malonumais, tai nedejuokite, kad jie kainuoja.

DVYNIAI. Šiandien nerimo gali sukelti šeimos narių, vaikų problemos. Deja, stiprūs nesijausite, jums patiems prireiks atramos, globos, jaukumo. Apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis.

VĖŽYS. Tikriausiai teks daug bendrauti gyvai, telefonu bei internetu. Kolega, giminaitis ar kaimynas gali jums padėti patarimu arba kitokiu būdu.

LIŪTAS. Šiandien daug dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms, nes neatidumas gali atnešti nuostolį. Atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas bei kitų užuominas.

MERGELĖ. Nelengva bus susidoroti net su kasdieniniais darbais, tai ką jau kalbėti apie neplanuotus rūpesčius. Deja, jų gali atsirasti. Tik vakare pasijusite tvirti ir viską galintys.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Domėsitės politikos ir mokslo naujovėmis, taip pat įvairiais gandais, paskalomis. Susikaupkite ir  nesivadovaukite emocijomis bei prielaidomis, antraip sugadinsite savo įvaizdį.

SKORPIONAS. Jūsų iniciatyvoms gali nepritarti kolektyvas. Tačiau nederėtų dėl to širsti – galbūt iš šalies geriau bus matomi trūkumai bei spragos. Pravartu aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite.

ŠAULYS. Ši diena jus išvargins maloniais ir nemaloniais kontaktais. Visgi jums seksis organizuoti dalykinius ir kitokius pasitarimus, ypač jei sau pasilaikysite savo kategoriškus principus.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę semtis žinių, plėsti akiratį, ruošti publikacijas, rašyti, keliauti. Tikėtinas naudingas pasiūlymas, galbūt iš užsieniečio ar kokio nors pažįstamo. Vakaras palankus pasimatymams, kultūriniams renginiams.

VANDENIS. Domins reikalai, susiję su gerbėjais, seksu, psichologiniais rebusais. Numatyti finansiniai klausimai spręsis nelengvai, tačiau įmanomi preliminarūs susitarimai. Tikriausiai bus nenumatytų staigmenų.

ŽUVYS. Diena ir veikli, ir trikdanti. Kiti žmonės ne padės apsispręsti, o ves iš pusiausvyros. Visgi jums pavyks atkurti gerus santykius, jei pasistengsite suprasti pašnekovus. Galite sutikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo partneriu.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Seimas pritarė: „Regitra“ bus pertvarkyta į akcinę bendrovę

Šeštadienį Seimas priėmė Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo pataisų projektą, kuriuo siekiama pertvarkyti valstybės įmonę „Regitrą“ į akcinę bendrovę (AB). Įstatymą teikianti Vidaus reikalų ministerija...

Horoskopai lapkričio 11 dienai

AVINASRūkas pamažu sklaidosi, daug kas aiškėja. Priimdamas sprendimą atsižvelkite ir į aplinkinių nuomonę, bet nesileiskite, kad ji būtų lemiama. Saugokitės - ne visi jūsų...

CUP: ateitis priklauso tvarumu besirūpinantiems prekybininkams

Modernaus miesto prekybos verslui tvarumas – lygiai toks pat svarbus, kaip ir čia gyvenančiam žmogui. Visiems šiandien tampa aktualu ir sveika gyvensena, ir planetos...

Dėl cukraus sutrikusiam organizmui svarbu padėti ne tik vaistais, bet ir mityba

Cukrinis diabetas – viena iš labiausiai pasaulyje paplitusių neinfekcinių ligų, kurią sukelia ne virusai ir bakterijos, bet, dažniausiai, mityba ir gyvenimo būdas. Lapkričio 14-oji,...

Astrologinė prognozė vasario 13-ajai, antradieniui

AVINAS. Ši diena tam tikra prasme gali būti lemtinga, nukreipianti reikiama linkme. Kolektyvo, bendraminčių spaudimas gali išjudinti jus iš stagnacijos, paskatinti veikti. JAUTIS. Galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels iliuzijų antplūdį. Galite kažkuo susižavėti. Kai kurie...

ORAI: Antradienio dieną temperatūra 15–20 laipsnių šilumos

Antradienio dieną nelis. Vėjas pietinių krypčių, 5–10 m/s. Temperatūra 15–20 laipsnių šilumos. Trečiadienį be lietaus. Vėjas pietryčių, naktį 4–9 m/s, dieną 8–13 m/s. Temperatūra naktį 1–6 laipsniai šilumos, dirvos paviršiuje daug kur šalnos 0–5 laipsniai...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS