4 C
Radviliškis
2024 / 10 / 05

Astrologinė prognozė spalio 2-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Būsite dirglūs, nervingi. Emocijų audrą gali sukelti kritiškas žodis, replika, nemalonus prisiminimas, mintys apie galimus išbandymus. Visur matysite priešus, kažką kaltinsite nesąžiningumu, liežuvavimu. Nemalonius pokalbius atidėkite. Atsargiai kelyje.

- Reklama -

JAUTIS. Tikėtina, kad atsinaujins sena širdgėla arba sveikatos problema. Gali kilti nerimas dėl nelegalaus darbo, techninės problemos. Gali nustebinti kolegos. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės.

DVYNIAI. Įtampą šiandien išliekite užsiimdami kūryba. Itin saugokite piniginę, automobilį, nes netoliese sukinėsis nesąžiningi asmenys. Atidžiau prižiūrėkite vaikus, neverskite jų rizikuoti.

VĖŽYS. Regis, šiandien nepavyks įgyvendinti numatyto plano. Neskubėkite finansiškai ar kitaip įsipareigoti. Su artimaisiais būtina pasitarti, jei ketinate išleisti nemažai pinigų. Saugokite transporto priemonę, turtą, raktus.

LIŪTAS. Jums atrodys, kad krinka kai kurie planai ar santykiai. Ne visiems bus priimtinos jūsų pažiūros, vertybės, todėl neskubėkite atsiskleisti ar kritikuoti kitų. Kelyje bei su technika elkitės itin atsargiai.

MERGELĖ. Norėsite kažką gauti greitai ir lengvai, bet teks susitaikyti su kitų žmonių pasirinkimo teise. Atsargiai dalinkite pažadus, paskolas. Vertėtų numatyti pasekmes. Netikėtai gali paaiškėti, kad sąžiningumas ir saugumas tėra iliuzija.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Pasireikš ūmi nuotaikų kaita, emocinis nestabilumas, blogi polinkiai. Galbūt patirsite nemažą įtampą, veršitės aklai rizikuoti. Galite ne juokais įskaudinti kitą žmogų. Nenustebkite, sulaukę atitinkamo atoveiksmio.

SKORPIONAS. Kad ir kaip būtų apmaudu, nepraktiški jūsų užmojai nepasieks norimo rezultato. Jauskite atsakomybę, saiką, būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo ir kitų sveikatai. Gresia avarijos.

ŠAULYS. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunkoka bus išlikti taktiškiems ir draugiškiems. Labiau prižiūrėkite savo atžalas ir saugokite piniginę bei santaupas.

OŽIARAGIS. Šiandien galite gauti pasiūlymą, dvelkiantį rizika ar paslėpta apgaule. Savo nekantrumu ir savavališkumu galite įžeisti, nuvilti svarbų žmogų. Pasisaugokite avarijų, traumų.

VANDENIS. Tikėtina kelionė, tačiau joje galimi trikdžiai, nesusipratimai. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje, nes galite pasakyti tai, dėl ko netrukus pasigailėsite. Venkite rizikos kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŽUVYS. Šiandien nesiaiškinkite meilės, šeiminių ar kitų santykių, ypač jei jaučiate, kad viduje kunkuliuoja neigiamos emocijos. Pasistenkite suvaldyti aistrą išlaidauti. Labiau saugokite turtą nuo vagių, o sveikatą – nuo neigiamų poveikių. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Estetinis protezavimas leidžia atkurti dantis išsaugant maksimalų jų audinių kiekį

Šypsena – vienas iš labiausiai į akis krintančių žmogaus bruožų, galintis sužavėti aplinkinius ir palikti neišdildomą įspūdį. Dėl šios priežasties, susiduriantys su estetinėmis dantų...

Neskubėkite traukti piniginės nutikus nelaimei kelyje – ne kiekvienas pasinaudoja jam priklausančia pagalba

Gerėjant orams, gyventojai vis dažniau keliauja automobiliais tolimesnius maršrutus, o su tokiomis kelionėmis neišvengiamai daugiau nutinka ir įvairių eismo įvykių. Pastebima, kad vairuotojai toli...

Sulaikyti 100 tūkst. eurų pagrobimu įtariami asmenys

Vilniaus apskrites pareigūnai praneša, kad Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ame skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl didelės vertės svetimo turto pagrobimo. Teisėasaugos duomenimis, tyrimas...

Mėgstamiausia lietuvių daržovė „Rimi“ – pigiau: po švenčių padėkos ne tik piniginė, bet ir organizmas

Bulvių rastume kiekvieno lietuvio virtuvėje – retas be jų patiekalų apsieina bent dieną. Jos nebrangios ir yra puikus, sotus įvairių patiekalų ingredientas. Be to,...

Bus lyg „Michelin“ žvaigždučių restorane, bet išleisite mažai: kaip artišokus gamina močiutės Italijoje

Šarvuotas karys su minkšta širdimi. Taip galima apibūdinti artišokus, kurie, pasak Vaidos Budrienės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, Lietuvoje kasmet suburia vis didesnę gerbėjų armiją. Už kietų išorinių lapų slypi minkštas valgomos gėlės vidus,...

Naujų automobilių trūkumas ir elektromobilių populiarumo šuolis – kas šios rinkos laukia šiemet

Išsibalansavusi automobilių pramonės rinka grįžta į vėžias. Ne tik pandeminis kontekstas, bet ir puslaidininkių tiekimo trikdžiai visame pasaulyje automobilių gamintojams neleido patenkinti klientų poreikių. Todėl vos prasidėjus naujiems metams automobilių pardavėjai fiksuoja rekordinius automobilių...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS