15 C
Radviliškis
2024 / 04 / 30

Praktiškos idėjos vyrams gimtadienio ir kitų švenčių proga

Ar jau skaitėte?

Ir vėl artėja vyro gimtadienis? Vėl pristigote idėjų? Čia pateiksime keletos apgalvotų, naudingų ir praktiškų dovanų sąrašą, kuriame tikrai turėtumėte rasti savo vyrui tinkančią dovaną.

- Reklama -

Šaltkrepšis

Jei jūsų vyras mėgsta atostogas gamtoje ar pajūryje, jam tikrai praverstų šaltkrepšis, iš kurio visada galėtų išsitraukti šalto gaivinančio gėrimo. 

Piniginė, kurios (beveik) neįmanoma pamesti

Tikrai nustebinsite savo vyrą, jei įteiksite jam šių laikų išmaniąją piniginę su „Bluetooth“ funkcija ir plona baterija, kurios pakanka mėnesiui. Tokią piniginę pamesti labai sunku: naudodami „iOS“ ir „Android“ skirtą mobiliąją aplikaciją, galite lengvai priversti piniginę imti siųsti signalus pypsint, kurie leis jums identifikuoti jos buvimo vietą. Lyg to būtų maža, įrenginys veikia ir kitaip – ​​piniginės pagalba galima rasti net pamestą telefoną.

Priešpiečių dėžutė – termosas

Nesvarbu, ar vyras mėgsta iškylauti gamtoje, ar nešasi pietus į darbą – abiem atvejais norisi maistu gardžiuotis dar šiltu. Todėl maisto termosas šiuo atveju tikrai pagelbės. Tai puiki ir praktiška dovana, kurią bet kuris vyras įvertins.

Dovanų kuponas

Šiais laikais dovanų kuponus galite įsigyti kone bet kurioje parduotuvėje ir paslaugas teikiančioje įmonėje. Netgi vairavimo mokykloje. Jei jūsų antra pusė vis dar neturi teisių, pats metas jį paskatinti, įteikiant dovanų čekį. Radviliškio vairavimo mokykla ne tik gali pasiūlyti įsigyti dovanų čekį, bet ir išmokyti vairuoti bei pravesti įvairius kursus.

Elektroninis knygų skaitytuvas 

Jei jūsų vyras mėgsta skaityti, elektroninis knygų skaitytuvas gali būti tiesiog nuostabi ir prasminga dovana jam. Vyrai dažniausiai nemėgsta būti apsikrovę daugybe daiktų (priešingai nei dauguma moterų), taip pat ir krūva knygų. Galbūt tai būtų gera idėja, apmažinanti daiktus jo aplinkoje?

- Reklama -

Belaidės ausinės 

Jūsų vyras dar neturi šio nuostabaus ir patogaus išradimo – belaidžių ausinių? Tai būtų puiki dovanos idėja ne tik gimtadienio, bet ir šv. Kalėdų ar kitos šventės proga.

Akiniai, apsaugantys nuo mėlynos ekranų skleidžiamos šviesos

Ekranų skleidžiama mėlyna šviesa gali sukelti akių nuovargį ir neigiamai paveikti miego kokybę. Jei jūsų vyras dirba kompiuteriu, tuomet jam gali padėti specialūs akiniai, blokuojantys tokio tipo šviesą. Akiniai – gera dovana visiems, kurie net prieš miegą negali atsiplėšti nuo kompiuterio ar išmaniojo telefono.

Dovana išskirtinai jūsų vyrui

Ši idėja šiek tiek skiriasi nuo likusiųjų, kadangi čia reikės ir jūsų pastangų. Žmonės (galioja tiek vyrams, tiek moterims) ypatingai vertina dovanas, kurios yra konkrečiai susijusios su jais ir kurias jie gali panaudoti visu 100 %. Tokiu būdu jie žino, kad apie juos buvo galvojama nuoširdžiai. 

Taigi, ką jums reikia padaryti? Gerai pagalvoti, ką jis veikia, kuo užsiima, ką dirba, ir galbūt suprasite, kokia dovana jam būtų neįkainojama arba vertinga ir naudinga. Jei vis dar sunku suprasti, kur link sukame, tai pateiksime pavyzdį. Jei jūsų vyras yra tolimųjų reisų vairuotojas, jam tikrai praverstų ADR kursai (https://vairuoti.lt/adr-kursai/), kurie leistų jam, kaip sunkvežimių vairuotojui, pasikelti savo kvalifikaciją. Tai būtų ir naudinga, ir vertinga dovana – išskirtinai jūsų vyrui tinkanti dovana. 

Elegantiškas ir patvarus termo puodelis 

Kiekvienoje mašinoje turėtų būti po termo puodelį. Tai ne tik praktiška, nes gėrimo temperatūra jame išsilaiko ilgai, bet ir ekologiška, nes nereikia degalinėse bei kavinėse naudoti vienkartinių plastikinių puodelių.

 

TOP naujienos

Už Raudondvario dvaro sodybos nepriežiūrą savininkei skirta 1 100 eurų bauda

1 100 eurų administracinę baudą už Raudondvario dvaro sodybos vandens malūno langų ir durų neužsandarinimą bei pastato teritorijos nepriežiūrą turės sumokėti Radviliškio rajone gyvenanti...

ORAI: Trečiadienio dieną žymesnių kritulių nenumatoma, aukščiausia temperatūra 2–7 laipsniai šilumos

Trečiadienio dieną žymesnių kritulių nenumatoma. Rytą kai kur rūkas, plikledis. Vėjas pietryčių, pietų, 4–9 m/s. Aukščiausia temperatūra 2–7 laipsniai šilumos. Ketvirtadienį žymesnio lietaus nenumatoma. Naktį...

4 įspūdingos technologijos, kurias ištobulino išmaniųjų telefonų kūrėjai

Neabejojama, kad išmanusis telefonas yra vienas didžiausių pastarųjų dešimtmečių technologinių laimėjimų, sukėlusių tikrą perversmą bendravimo bei kasdienės buities srityje. Šiandien šiais išmaniaisiais įrenginiais naudojamės...

„Mano Rimi“ nuolaidos, apie kurias verta žinoti: sutaupyti gali visi, o vaikus auginančioms šeimoms ir senjorams – papildomi pasiūlymai

Dažnai planuodami apsipirkimus neatkreipiame dėmesio į tai, kad sutaupyti galime peržiūrėdami asmeninius pasiūlymus, kaupdami virtualius lipdukus ir aktyvuodami savaitinius kuponus. Prekybos tinklo „Rimi“ Ryšių...

ORAI: Senuosius metus išlydėsime su lietumi

Šiandien Lietuvoje numatomas lietus, kai kur su šlapdriba. Pietvakarių vėjo gūsiai vietomis sieks 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 4–9 laipsniai šilumos. Sausio 1 d. daug kur lietus. Vėjas naktį pietvakarių, dieną pereinantis į vakarų, šiaurės vakarų,...

Patarimai naudojantis „TikTok“: kaip prisijaukinti vieną populiariausių programėlių?

Bėgant laikui žmonių dėmesį pritraukia daugybė įvairių mobiliųjų programėlių, tačiau naujausia spindinti žvaigždė yra socialinis tinklas „TikTok“. 2020 m. ši programėlė su 850 mln. parsisiuntimų atsidūrė daugiausiai parsisiunčiamų programėlių sąrašo viršuje. Šio socialinio tinklo...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS